Nieuwegeiner tweede in The Voice of Holland

Mitchell Brunings zong zichzelf verleden week overtuigend naar de finale van ‘The Voice of Holland’ maar vandaag moest de Nieuwegeiner in de finale zijn verlies nemen van de gedoodverfde favoriet Julia van der Toorn.

Sinds de Nieuwegeiner meedeed aan The Voice waren vele ogen op hem gericht. Maar het mooiste dat hij heeft meegemaakt tijdens deze Voice was toch wel een telefoontje van één van de zonen van Bob Marley, nadat hij een nummer van de legende zong tijdens zijn auditie. ‘Ki-Mani had de video van mijn auditie bekeken en hij zei dat hij het geweldig vond dat ik een nummer van zijn vader had gezongen. Dit was voor mij toch wel, naast deze finale, één van de hoogtepunten.’

Mitchell had lange tijd zijn bedenking over een programma als The Voice. ‘Ik dacht altijd dat het meer om televisie maken ging dan om muziek. Dat ik te veel eigenheid zou moeten inleveren. Ik ben er lang van overtuigd geweest dat ik niet goed genoeg was. De beste vocalisten lopen rond in dat programma. Wat heb ik er dan te zoeken?’ Mitchell is uiterst tevreden met zijn tweede plek al had hij liever gewonnen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk