Nieuwegeiner opent score

Het Nederlands amateurelftal heeft de oefenwedstrijd tegen Omniworld met 6-1 gewonnen. Nieuwegeiner Michael Thé die speelt bij Hilversum opende vlak voor rust de score voor Oranje.DOVO-keeper Sven Taberima speelde de eerste helft en hield zijn doel schoon. Henri de Graaf  van de IJsselmeervogels en Karim El Kaddouri van Spakenburg speelden eveneens de eerste helft. Niels Buijtenhuis (Sparta Nijkerk) en Donovan Mijnals (Spakenburg) kwamen na rust in actie voor Nederland. Buijtenhuis scoorde drie keer.In de laatste oefenwedstrijd voor de interland tegen Engeland gaf het team van bondscoach Marco Bout zowel in de eerste als in de tweede helft nauwelijks kansen weg.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren