Nieuwegeiner Anton Jägers genomineerd voor ‘Freelancer of the Year’

ZZP’er Anton Jӓgers is genomineerd en maakt kans op de titel ‘Freelancer of the Year’, georganiseerd door FOTY Awards. Een landelijke organisatie die ZZP’ers ondersteunt. Anton is lid van deze club. Zelfstandige ondernemers zonder personeel en die voor eigen rekening en risico werken, mogen deelnemen aan de FOTY Awards.

De FOTY Awards worden inmiddels al meer dan 10 jaar georganiseerd. Deelname wordt vooral ervaren als een mooi en leerzaam avontuur. De winnaar mag een jaar lang gratis in een leaseauto rijden. Daarnaast zijn er nog mooie prijzen voor de beste startende ondernemer en de Publieksprijs.

Anton doet administratie voor ZZP’ers. Hij heeft de kleinste klanten, die vaak niet weten hoe het moet met belastingaanslagen en dat soort zaken. Ze kunnen langdurig ziek zijn geweest en dan komt er nog een financiële onzekerheid bij. Daarnaast helpt hij ook immigranten, ook die weten niet wat ze met de blauwe enveloppen aanmoeten.

Anton: ‘Jouw stem is belangrijk! Door te stemmen breng je mij een stukje dichter bij de titel. Daarnaast kan ik met jouw stem ook kans maken op de publieksprijs.’ Voor meer informatie over AJ Administratie, kijk op de website van de Nieuwegeiner Anton Jägers. Stemmen op Anton voor ‘Freelancer of the Year’ kan hier.

Anton Jägers

Over de FOTY Awards
ZZP Nederland organiseert jaarlijks de Freelancer of the Year (FOTY) Awards. Het zelfstandig ondernemerschap is prachtig en iemand die voor eigen rekening en risico de stap maakt, mag best wel eens in het zonnetje gezet worden. Deelnemers ervaren de FOTY Awards als een leerzaam en leuk proces. Er worden waardevolle inzichten over de eigen onderneming opgedaan, mooie connecties gelegd en de gehele strijd gaat gepaard met veel publiciteit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk