Nieuwegein vanuit de lucht: ‘De Galecopperzoom’

Canol Zeren (1976) vloog onlangs weer met zijn Drone, de Yuneec Q500, door Nieuwegein om u verrassen met beelden vanuit de lucht. Zijn filmpjes kunnen gaan over het nieuws, een onderwerp dat speelt of gewoon iets opmerkelijks of gewoon omdat hij daar is. Canol is fotograaf, luchtfotograaf en een betrokken Nieuwegeiner. Deze week vloog hij over de Galecopperwetering aan de Galecopperzoom.

De Galecopperzoom, het gebied met deze Galecopperwetering, is een gebied dat ‘in afwachting’ is van stedelijke ontwikkeling. In de toekomst zal de Galecopperzoom een gedaantewisseling ondergaan. De betrokken overheden hebben een visie opgesteld voor het gebied rondom de snelweg A12, de zogeheten A12-zone. De betrokken overheden zijn de Provincie Utrecht, en de gemeenten Utrecht, Houten en Nieuwegein. In deze visie is de A12 zone in 2040 uitgegroeid tot een “ontmoetingsplek, met ruimte voor evenementen, stedelijk wonen, arbeidsintensief werken, onderzoek en onderwijs”.

(Klik op het videocameraatje hieronder om de beelden te bekijken die Canol voor ons maakte over de Galecopperwetering.) Meer video’s vindt u hier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk