Nieuwegein Sportradio voor zaterdag 27 april 2002 van 14.00 tot

(op 102.0 op de kabel en 106.1 in de ether)

Een gevarieerde uitzending met daarin:

Zwemmen

Nieuwegein Radio is bij de Nederlandse Kampioenschappen Zwemmen voor mensen met een lichamelijke beperking in Drachten. Drie Nieuwegeinse kanshebbers op verschillende onderdelen: Rutger Sturkenboom, Pernille Thomsen en Chantal Boonacker. Voor hen in Drachten Fred Boonacker.

Tennis

Net als vorig jaar volgt Nieuwegein Radio de Vreeswijkse tennissterren in het heren 1 team. Frans Evers reist af naar het zuiden.

Drie gesprekken vanmiddag, in volgorde van opkomst:

Hij neemt afscheid als wethouder van Sport. Tot 7 mei mag hij die functie nog uitoefenen. We hebben het over Bert Lubbinge. Hoe ervaart hij dat afscheid en een terugblik op 4 jaar sport.

Volgende week zenden ze de volleybal kraker tussen de dames van Florie/Vrevok en Sliedrecht sport in zijn geheel uit. Doel van die wedstrijd promoveren naar het hoogste landelijke niveau de eredivisie.René Hansen praat met Vrevok manager Jaap Duiker over de voorbereiding en hoe u aan kaarten kunt komen.

Voetbal

Eerdaags begint voor Geinoord 1 de nacompetitie om degradatie te voorkomen. Na een jaar in het derde te hebben gespeeld werd Ronald Spelt als redder teruggehaald door trainer Hennie Snel. Met Ronald Spelt praten we over de huidige situatie bij het 50 jarige Geinoord.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren