Nieuwegein Monopolyspel inmiddels 2000 keer verkocht

In september 2017, precies één jaar geleden, lanceerde ondernemer Christ van Loon van de PLUS supermarkt aan de Nedereindseweg, samen met Identity Games International, het Nieuwegein Monopolyspel. Inmiddels zijn er 2000 van deze spellen verkocht in Nieuwegein. ‘Een groot succes’ aldus een trotse Christ van Loon.

Van Loon: ‘Nu naar aanleiding van de vele vragen naar het Monopolyspel met Nieuwegeinse straten hebben we de allerlaatste 500 spellen op zondag 2 september aanstaande weer in onze winkel. Het is een mooi kado, ook voor de komende feestdagen.’

De aanschaf van het spel kan op verschillende manieren. ‘Uw PLUS spaarzegels zijn nu nog meer waard!’ laat van Loon weten. ‘Bij aankoop van een Nieuwegein Monopolyspel krijgt u extra voordeel als u uw PLUS spaarkaarten inlevert. U kunt tot 4 spaarkaarten per spel inleveren! Zo koste het spel slechts € 20,00 als u vier volle PLUSpunten spaarkaarten inlevert.’ Het Monopolyspel kan ook zonder PLUS spaarkaarten gekocht worden. De prijs is dan € 49,95 en let op: OP=OP.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren