Nieuwegein helpt dj’s in Glazen Huis

In Nieuwegein zijn enkele acties opgezet om geld in te zamelen om de dj’s van de radiozender 3FM in het Glazen Huis te ondersteunen. Het geld gaat naar het Rode Kruis voor maatregelen tegen diarree.

De kinderen van groep 8 van de Openbare Daltonschool De Meander aan de Morelgaarde in Nieuwegein voeren actie in het kader van Serious Request. Serious Request richt de aandacht dit jaar op kinderen, die sterven aan diarree. Het is de bedoeling dat de kinderen 24 uur lang les krijgen voor het goede doel.
On Air Radio
Nieuwegein krijgt dit weekend een eigen glazen huis. Negen dj’s van On Air Radio zullen dit weekend non-stop radio maken in het voormalige pand van Free Record Shop in winkelcentrum Cityplaza. 
Ze roepen inwoners op om geld in te zamelen en die opbrengst zullen de Nieuwegeinse radiomakers overdragen aan hun 3FM-collega’s in Leeuwarden.

De jaarlijkse actie van 3FM gaat woensdagavond van start. Dan sluit turner Epke Zonderland de drie dj’s Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering op in het glazen huis in Leeuwarden.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren