Katern

Nieuwegein Beach en Volleybal Week

Deze zomer staat Nieuwegein in het teken van volleybal. Het nieuwe initiatief Nieuwegein Beach biedt vier maanden de mogelijkheid om te beachvolleyballen in combinatie met recreatief zwemmen in Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Daarnaast wordt eind augustus voor de eerste maal in de geschiedenis de Nieuwegeinse Volleybal Week georganiseerd. Een week boordevol leuke volleybalactiviteiten met als klap op de vuurpijl een wedstrijd van het Nederlands Herenteam. Dit speelt op zondag 28 augustus een oefeninterland tegen Slowakije. Informatie hierover is te vinden op deze website.

Er is een programma opgezet voor de maanden juni tot en met september. Elke dag bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van zowel de beachvelden als het zwembad van Merwestein. Lidmaatschappen zijn beschikbaar voor één, twee of vier maanden voor de prijs van € 25,-, € 45,- en € 85,-. Daarnaast is het mogelijk om beachvolleybaltraining te volgen. Meer informatie is te vinden op www.nieuwegein-beach.nl.

De Nieuwegeinse Volleybal Week vindt plaats van 27 augustus tot en met 2 september. In deze week kan iedereen, die wil kennismaken met de volleybalsport, deelnemen aan speciale zaal- en beachvolleybalclinics. Deze vinden plaats op 27 en 28 augustus. Ook is het mogelijk om gedurende de Nieuwegeinse Volleybal Week gratis mee te trainen met de dames-, heren-, recreanten- en jeugdteams.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk