Nieuwe voorzitter en wijk coördinator Wijkplatform Rijnhuizen

Het Wijkplatform Rijnhuizen, opgericht in de maand Mei 2022, Heeft een nieuwe voorzitter en wijk coördinator in 2024. Klaas Hulzebos heeft de taak van voorzitter overgenomen van Adri van der Veer. Adri van der Veer was vanaf het begin betrokken bij het Wijkplatform, en was tevens nauw betrokken bij de oprichting van de Stichting.

Wijkplatform Rijnhuizen
Het wijkplatform is een groep van betrokken inwoners die zich inzetten voor zaken die belangrijk zijn voor de wijk en haar inwoners. In Rijnhuizen zet het wijkplatform zich in voor een mooie, groene en veilige wijk. Meer informatie over Wijkplatform Rijnhuizen vindt u op deze Facebookpagina.

Rijnhuizen is een bijzondere wijk in Nieuwegein. Op 10 minuten fietsen van Cityplaza en aan het Merwedekanaal. Fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen zijn de parels van Rijnhuizen. Buitenmensen voelen zich thuis in het groene Park Rijnhuizen. De van oorsprong kantorenwijk is volop in ontwikkeling naar een gemengde leefwijk. Waar nog kantoren zijn, maar waar de nadruk ligt op wonen en leven. Er mogen ongeveer 2.500 woningen komen.

Shida Versteeg is vanaf Januari 2024 de wijk coördinator van Rijnhuizen. Shida Versteeg is als wijkcoördiinator ook betrokken bij Zuilenstein, Huis de Geer en Blokhoeve. Shida vervangt Melanie Gitz, die als wijkcoördinator betrokken is geweest bij de transitie van Rijnhuizen van werk- naar woonwijk. De wijkwethouder voor Rijnhuizen is Wethouder Marieke Schouten.

Vanaf vandaag is ook het katern over de wijk Rijnhuizen aangemaakt onder het kopje Wijknieuws op De Digitale Stad Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren