Nieuwe duikvereniging in Nieuwegein

Vanaf oktober 2004 bestaat er in Nieuwegein een nieuwe duikvereniging, The Diving Club. Van origine is dit een PADI duikvereniging, maar het maakt bij deze vereniging niet uit bij welke organisatie je je duikbrevet hebt gehaald, de nadruk ligt hier op het vlak van plezier en gezelligheid, ervaringen uitwisselen, duikafspraken maken, en natuurlijk duiken. Zij staan garant voor veel duikactiviteiten, in het zwembad en natuurlijk bijna ieder weekend een buitenduik.

Zij hebben zwembadtraining op donderdagavond, in zwembad/aquacenter Den Hommel. Er bestaan 2 soorten lidmaatschap, dit kun je allemaal terugvinden op de website. Ook de duikers uit de omgeving van Nieuwegein zijn van harte welkom, zoals Houten, Culemborg, Vianen, IJsselstein enz.

Aanstaande donderdag, 18 november, geven zij een buoyancy seminar in het zwembad. Dit begint om 21.30 uur, ook niet clubleden zijn welkom, zij betalen hiervoor € 5,00. Op zondag is er bijvoorbeeld een duik aan het Oostvoornse meer, waarna iedereen na de duik voorzien zal worden van een warme kom erwtensoep. Het gaat dus vooral om een stukje ontspanning en plezier in het duiken.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren