Negen inwoners uit Nieuwegein verdelen 1 miljoen euro van de Postcode Loterij

Goed nieuws voor winnaars uit Nieuwegein. Deelnemers die meespelen op postcode 3437 DX (straat: Kooikersweide) verdelen met elkaar maar liefst 1 miljoen euro. De negen geluksvogels die meespelen met de winnende postcode winnen bedragen van 100.000 euro tot 200.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee iemand meespeelt. Winston Gerschtanowitz verrast de winnaars met het mooie nieuws.

In de stromende regel arriveert Winston in Nieuwegein. Voordat hij de winnaars naar buiten haalt, schuilt hij nog even voor een flinke regenbui. Als de lucht is opgeklaard verzamelen de winnaars in de straat. Winston telt af, en de winnaars openen de gouden enveloppen.

Ilonka is één van de blije winnaars. Ze kan haar ogen niet geloven als ze het bedrag op de cheque ziet: ‘Ik wil lekker op vakantie. En de studie van mijn kinderen betalen,’ zegt ze blij.

Buurman Cor heeft ook vakantieplannen. Hij wil gaan overwinteren in Spanje: ‘Ik ben 74, dus dat moet wel kunnen toch?’ zegt de kersverse winnaar glunderend.

Ronald weet direct wat hij met zijn gewonnen prijs gaat doen: ‘Mijn auto is laatst stuk gegaan. Deze prijs komt heel goed uit, nu kan ik een nieuwe kopen. En de badkamer verbouwen!’

Miljoenenrace
Vandaag racen zes Postcode Loterij-ambassadeurs door het land om buren te verrassen met een mooie prijs. Nicolette van Dam, Quinty Trustfull, Humberto Tan, Winston Gerschtanowitz, Gaston Starreveld en Caroline Tensen maken deelnemers uit twaalf winnende postcodes door heel Nederland blij. Deze winnaars mogen samen 1 miljoen euro verdelen.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk