Nefkens opent nieuwe showroom voor campermerk VAN-Jorn in Nieuwegein

Mobiliteitsleverancier Nefkens lanceert samen met de Groningse camperproducent VAN-Jorn een Ready-To-Ride buscamper lijn. Nefkens opent deze week twee VAN-Jorn buscamper Showrooms in haar vestigingen, één in Nieuwegein en één in Den Bosch. Klanten kunnen bij deze vestigingen informeren naar een direct beschikbare VAN-Jorn buscamper. “Voor de mensen die niet kunnen of willen wachten op een op maat gebouwde camper, biedt VAN-Jorn nu ook zorgvuldig samengestelde Ready-to-Ride modellen aan”, aldus Jorn Hofman, oprichter van VAN-Jorn.

Nefkens, agentschap van Stellantis-merken als Peugeot, Fiat en Opel, werkt al enkele jaren samen met de Groningse buscamper scale-up. Met de showrooms op twee locaties wordt dit jaar de samenwerking verder uitgediept.

Sneller op pad
De snelgroeiende scale-up VAN-Jorn bouwde tot op heden enkel buscampers op klantbestelling. Het camperbedrijf wil mensen ook graag sneller kunnen bedienen: “Als klanten een camper op maat samenstellen, dan komt die zo’n 6 maanden later uit onze productiehal gerold” vertelt oprichter Jorn Hofman. “Omdat mensen soms niet zo lang willen of kunnen wachten, hebben we besloten om exclusief via Nefkens voorraadmodellen aan te gaan bieden. Nefkens heeft reeds alle kennis in huis over de bestelauto’s en is een uitstekend adres voor het onderhoud van de auto.”

De showrooms zijn ingericht in de stijl van VAN-Jorn. Hofman: “De twee showrooms hebben een eigen segment in de winkel met veel aandacht voor sfeer. Het spreekt direct tot de verbeelding als je door de showroom loopt en in een ingerichte buscamper staat. Daar krijg je direct vakantiekriebels van,”

Unieke buscampers
De buscampers van VAN-Jorn zijn opgebouwd uit losse interieurstukken: modules. De interieurstukken zijn bevestigd aan de rails die in de wand en het plafond zijn verwerkt. Met dit systeem kan in principe iedere mogelijke indeling en samenstelling worden gecreëerd. Daarnaast heeft de samensteller ook de keuzevrijheid om de kleur van het interieur te kiezen, en wordt de eigen vloer, meubelstoering en gordijnstof uitgekozen.

Hofman vertelt: “Iedere camper die bij VAN-Jorn de productiestraat uitrolt is uniek, we hebben nog nooit twee dezelfde campers gebouwd. Dat hebben we ook voor de Ready-to-Ride modellen doorgevoerd. Al deze modellen hebben een eigen unieke blueprint. Een eigen indeling, kleurstelling, accessoire en optielijst.”

Per direct beschikbaar
Sinds deze maand zijn de VAN-Jorn showrooms in de Nefkens vestigingen in Nieuwegein en Den Bosch geopend. In beide vestigingen staan verschillende modellen en lengtematen. Via de website van Nefkens kunnen de beschikbare modellen al online bekeken worden. Alle Ready-to-ride modellen zijn gebaseerd op een nieuwe Peugeot Boxer bestelwagen met vaste stahoogte. De showrooms zijn zonder afspraak te bezoeken. De Nefkens-medewerkers staan klaar om meer te vertellen over de bussen en het interieur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk