Mylo Freeman te gast tijdens de Nationale Voorleesdagen in de bieb

Voorlezen beleef je samen! Van 25 januari tot en met 4 februari vier je de Nationale Voorleesdagen in de bibliotheek. Schrijver Mylo Freeman opent de Voorleesdagen op woensdag 25 januari om 10.00 uur tijdens de ouder- kindochtend.

Mylo Freeman

Mylo Freeman heeft zo’n 60 prentenboeken op haar naam staan en is o.a. bekend van de boekenseries over Zaza en Prinses Arabella. Na haar verhalen gaan we knutselen. Meedoen is gratis, aanmelden kan via de website.

Voorleesfeest in Nederlands en Arabisch
Tijdens de Nationale Voorleesdagen vinden er nog meer leuke activiteiten plaats. Op donderdag 26 januari van 15.00 tot 16.00 uur is het Voorleesfeestje. Er wordt, in het Nederlands én Arabisch, voorgelezen uit het prentenboek van het jaar: Maximiliaan Modderman geeft een feestje.

Op zaterdagmiddag 28 januari duiken we om 15.00 uur in het verhaal van Maximiliaan met de poppen van bibliotheekmedewerker Karen. Daarna gaan we samen knutselen.

Meer voorleesboeken
Vaak herinner je je het voorleesboek uit je jeugd. En soms wil je er later zelf uit voorlezen. Een voorleesboek gaat dus letterlijk én figuurlijk heel lang mee. Heb je inspiratie nodig? De medewerkers van de bibliotheek helpen je graag. Op onze website vind je daarnaast de boeken uit de Prentenboeken Top 10. Het hele jaar door kun je daarnaast bij de wekelijkse Ouder-kindochtend op woensdag en tijdens andere bibliotheekactiviteiten andere (groot)ouders ontmoeten en tips krijgen over lezen en voorleesboekjes.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren