Music & Dishes krijgt vervolg

Vanaf januari dit jaar werd in het Kleur, Geur- en Smaakcentrum de activiteit Music & Dishes georganiseerd. Doel was om de inwoners van Nieuwegein te laten genieten van mooie en sfeervolle muziek en heerlijke gerechten in een ontspannen huiskamersfeer. Dit in samenwerking met De Kom om zo hun talenten een platform te bieden om zich te presenteren en profileren. Daarnaast ging de opbrengst naar het speciale Instrumentenfonds van De Kom.

Het evenement was meteen vanaf het begin een groot succes en werd steeds fors overschreven. Daarmee toonde de organisatie aan dat in Nieuwegein aan een dergelijk evenement behoefte bestaat. Gehoopt werd dat de reguliere horeca dit initiatief een vervolg zou geven. Daardoor zou een dergelijk evenement behouden blijven evenals de samenwerking met De Kom en de steun van hun Instrumentenfonds zodat kinderen met een smalle beurs muziek kunnen maken.

Omdat helaas heeft geen enkel horecabedrijf belangstelling heeft getoond dit initiatief voort te zetten heeft het Kleur, Geur- en Smaakcentrum alsnog besloten het evenement in samenwerking met De Kom door te starten om het toch voor Nieuwegein te behouden. Op de zondagen 14 oktober, 11 november en 16 december (15.00-18.00 uur) vinden daarom de nieuwe edities plaats. Prijs p.p. E 35. Aanmelden alleen via de mail: unierent@zonnet.nl. Maximaal aantal deelnemers 50 (per inschrijving maximaal 4 personen). Klik hier voor de menu’s die op de bovenstaande dagen worden bereid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk