Mooie promotiefilm over Nieuwegein

In het televisieprogramma ‘Hier moet je zijn’ van RTL4 was afgelopen zondag 15 juni een reportage over (Uit in) Nieuwegein te zien. De reportage wordt herhaald op zaterdag 21 juni omstreeks 11.00 uur of is nog terug te zien bij Uitzending gemist.

Presentator Dirk Taat bezoekt al fietsend en varend, samen met onze Nieuwegeinse dichter Ton de Gruijter, tal van ‘pareltjes in Nieuwegein’ zoals de binnenstad, park Oudegein, Vreeswijk en Jutphaas. De korte reportage laat op een leuke verrassende manier zien dat Nieuwegein een bezoekje waard is, zowel vanwege haar unieke historie, aantrekkelijke winkelcentrum en prachtige natuur!

In dit nieuwe programma van RTL4 zien we elke week leuke, onverwachte en verrassende reportages kris kras door Nederland. Deze uitzending is financieel mogelijk gemaakt door de winkeliersverenigingen van Jutphaas, Vreeswijk en Cityplaza alsmede door Merwestein, DownUnder, Museumwerf en de gemeente Nieuwegein. De partijen werken onder de noemer ‘Uit in Nieuwegein’ samen met andere organisaties aan het ontwikkelen van promotionele activiteiten voor Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren