Moes nieuwe wijkchef politie

Politieagent Ronald Moes is benoemd als nieuwe chef van het wijkteam Nieuwegein en volgt hiermee Cor Versteeg op. Moes begon zijn loopbaan in 1983 bij de gemeentepolitie Den Haag. Vanaf 1993 bekleedt Moes diverse functies als wijkchef in onder meer het wijkteam Breukelen-Abcoude-Loenen en vanaf eind 1999 als wijkchef in de stad Utrecht.

Vanaf 2004 is Moes voetbalcoördinator en is hij betrokken bij het opzetten van het Evenementenbureau in Utrecht. In 2009 wordt Moes hoofd van het Centraal Informatiepunt Voetbalvandalisme dat zich nationaal en internationaal bezighoudt met Voetbalvandalisme. Ook is Moes delegatieleider van het Nederlands Politieteam en begeleidt hij in die functie het WK in Zuid-Afrika en het EK in Polen/Oekraïne van afgelopen jaar.

Tussen 2003 en 2008 geeft Moes les aan politiemensen die de opleiding ‘officier van dienst politie’ volgen. Hij rondt momenteel zijn studie van ‘master of crisis and public order management’ af. Moes is maandag 20 augustus j.l. begonnen in zijn nieuwe functie als wijkchef.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren