Merwestein in subtropische sfeer

De herfstvakantie staat weer voor de deur, van 19 tot en met 27 oktober 2013 opent Sport- en Evenementencomplex Merwestein haar deuren voor recreatieve zwemmers.

Voor een leuk dagje uit, in subtropische sferen, kan men terecht bij Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Tijdens de herfstvakantie kunnen gasten gebruik maken van een aantrekkelijk arrangement. Toegang tot recreatief zwemmen gecombineerd met wat te eten en drinken voor een aantrekkelijke prijs. Afhankelijk van de drukte in het zwembad worden extra activiteiten zoals een opblaasbare glijbaan en stuiverduiken georganiseerd. Zit je op zwemles bij Merwestein en heb je een geldige zwemleskaart? Dan kan je ook tijdens de vakantie gratis recreatief zwemmen!

De openingstijden voor recreatief zwemmen zijn in de vakantie aangepast. Overdag zijn er wijzigingen in doelgroepenactiviteiten en aquasporten, deze kunnen worden geannuleerd of plaatsvinden op andere tijden. Het avondprogramma blijft ongewijzigd. De laatste zwemlessen zijn op 18 oktober, voor de herfstvakantie. Op 26 oktober starten alle zwemlessen weer.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren