Meer dan 125 verkooppunten op zondag 9 juni bij Rommelroute Batau-Noord

Tijdens de zesde editie van de Fiets-Rommelroute in Batau-Noord kunnen bezoekers bij meer dan 125 adressen in de wijk langsgaan om leuke tweedehands- en zelfgemaakte spulletjes te kopen. De weersverwachting voor zondag 9 juni lijkt gunstig, zodat het een mooie en gezellige dag belooft te worden. De rommelroute is van 11.00 tot 16.00 uur in de hele wijk.

Bezoekers kunnen de deelnemende adressen vinden via de digitale en papieren plattegrond. De digitale plattegrond staat op www.pen.nl (zie hieronder) of is via een smartphone met de bijgaande QR code te vinden. De papieren plattegrond ligt bij Bruna Muntplein.

“Als organisatie fietsen we een aantal keren een rondje door de wijk om deelnemers te ontmoeten. We hopen dat het weer net zo gezellige zal zijn in de wijk als tijdens de voorgaande rommelroutes” aldus de organisatoren.

Vanaf 3 juni zullen de grote spandoeken bij de invalswegen van Batau-Noord er geen twijfel over laten bestaan dat er deze week een rommelroute is in de wijk. Een impressie van de aangeboden spullen is te vinden op Facebookpagina Fiets-Rommelroute Batau-Noord, waar bewoners een foto kunnen plaatsen van hun koopwaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren