Mannen met een missie bij het OFFT

Op vrijdag 8 februari is in Nieuwegein een bijeenkomst van het OFFT; het Onderwater Foto en Film Team. Ditmaal staat de avond in het teken van ‘Mannen met een Missie’, waar Berthold Raadsen, Dennis Barendse en Edwin van der Sande hun beste beelden laten zien.

Berthold Raadsen neemt je mee naar het Marutua atol dat voor de oostkust van Kalimantan ligt. Met als doel de hoogtepunten in dit gebied voor duikers te ervaren: groot, groter, grootst! Ofwel Big Fish Country, stroomhaakduiken op z’n best en gegarandeerd manta’s kijken!

Daarna gaat Dennis Barendse op zoek naar wat verkoeling in Noorwegen. Wederom op ontdekking. Om te zien waarom het gebied rondom Egersund ook veel duikers trekt. Is het zicht daar zo goed als men beweert, maar niet te koud? Klopt het dat de wanden daar vol dodemansduim zitten en zijn de anjelieren en krabben écht zo groot? Laat je met prachtige platen overtuigen dat het duiken in Noorwegen enorm divers en kleurrijk is!

Het OFFT is een ontmoetingsplek en een platform voor alle onderwaterfoto- en videografen die hun werk willen laten zien. Het team bestaat al sinds 1985 en heeft maandelijks een bijeenkomst voor iedereen met dezelfde liefde voor een onderwaterbeleving, de natuur en het duiken. De bijeenkomsten vinden plaats in Zalencentrum ’t Veerhuis aan de Nijemonde 4 in Nieuwegein en het programma start om 20.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk