Mag jouw tuin wel wat groener en klimaatbestendiger ingericht?

Het grootste natuurgebied van Nederland? Dat zijn al onze tuinen bij elkaar opgeteld. Wat zou het helpen als dat enorme gebied wat minder versteend zou zijn. Levend groen in je tuin helpt tevens bij het afvoeren van water, vermindert hitte, bevordert biodiversiteit en biedt een thuis aan kleine dieren. En het beste van alles? Het hoeft niet veel meer onderhoud te kosten!

Komende zomers genieten in een fleuriger, groenere en gezondere tuin? Dan kun je het beste nu, in het najaar gaan planten. Je geeft je planten dan een voorsprong mee. De planten gaan zich voorbereiden op de winter en groeien ondergronds al flink door.

De tuincoaches van Samen Duurzaam Nieuwegein komen graag langs om met je mee te denken en te helpen met gratis tuinadviezen op maat en handige tips. Kijk op de website van Samen Duurzaam Nieuwegein voor meer info en het aanvraagformulier.

Heb je een passie voor tuinieren en wil je je graag als vrijwilliger inzetten voor een klimaatbestendige en fleurige omgeving? Dan is tuincoach wórden misschien iets voor je. Vul het formulier in op de website en we nemen contact met je op.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren