Lunchpauzeconcert met Pianoduo Marianne en Maureen

Goede tradities moeten gekoesterd worden, vindt DE KOM. Daarom kan je in DE KOM binnenkort weer genieten van een lunchpauzeconcert. In het theatercafé trakteert een artiest of ensemble u iedere maand op lichtverteerbare muziek met een korte toelichting. De concerten beginnen, zoals u gewend bent, om 12.45 uur. Vanaf 12.30 uur bent u welkom in het theatercafé. Je mag je eigen bammetjes meenemen.

Op vrijdag 25 oktober aanstaande staat op het programma: C. Saint-Saëns Danse Macabre en F. Schubert Fantasie in F mineur, D. 940.

Marianne Hansen (21) en Maureen van IJzerloo (20) vormen een jong quatre-mains duo uit Rotterdam. Ze studeren bij Nino Gvetadze aan het conservatorium van Rotterdam en volgen daarnaast ook lessen van Stéphane de May en Wibi Soerjadi.

Sinds hun twaalfde spelen ze met veel plezier vierhandig. In de jaren dat ze samen optreden, hebben ze diverse concerten gegeven, waarop het publiek altijd enthousiast reageert. Hun concerten bestaan uit een uniek programma dat een breed publiek aanspreekt (lichte klassieke muziek), met als thema een muzikale reis. Ben jij erbij?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk