Katern

Lionsclub Nieuwegein steunt Stichting Parkinson Events uit Nieuwegein

De Lionsclub in Nieuwegein heeft tijdens het 12e Ruud van der Horst Biljarttoernooi een cheque mogen uitreiken aan de organisatie van het biljarttoernooi speciaal voor mensen met Parkinson. De Lions haalde een bedrag op van maar liefst 250 euro om het initiatief eenmalig te ondersteunen.

Lionsclub Nieuwegein

De President van de Lionsclub Nieuwegein, Mark Driessen (links), overhandigde woensdag 16 oktober jl. de cheque aan Jan Heida, voorzitter van de Stichting Parkinson Events.

Stichting Parkinson Events heeft als visie dat mensen met Parkinson niet uitgerangeerd zijn, maar prima in staat zijn om aan een sport als biljarten mee te (blijven) doen. In de meest brede zin wil de stichting daar een bijdrage aan leveren; enerzijds door de doelgroep in contact te brengen met een biljartvereniging in de eigen woonomgeving en anderzijds door het organiseren van biljarttoernooien specifiek voor de doelgroep.

De stichting kan mede hierdoor helpen bij het voorkomen dat mensen met Parkinson in een sociaal isolement terechtkomen. Met financiële ondersteuning van de Lionsclub in Nieuwegein kunnen zij weer mooie toernooien organiseren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk