Let op woninginbrekers

De politie en de gemeente Nieuwegein waarschuwen inwoners van Nieuwegein alert te zijn op woninginbraken. Nu de dagen korter worden en de donkere periode weer voor de deur staat, zullen woninginbrekers naar verwachting vaker hun slag slaan.

De politie houdt verscherpt toezicht en surveilleert in de wijken. Dit gebeurt opvallend, maar ook onopvallend. Hierdoor neemt de kans om inbrekers op heterdaad te kunnen betrappen toe. De pakkans wordt nog groter als ook ú alert en waakzaam bent.

De politie wil samen met u inbraken een halt toeroepen. Door alert en waakzaam te zijn, kunt ook u een bijdrage leveren. Bent u getuige van een verdachte situatie of een woninginbraak, neem dan direct via het alarmnummer 112 contact op. Let op het signalement van de verdachte personen en op kenmerken van eventuele vervoersmiddelen, zoals merk, type, kleur en kenteken. Uw informatie kan cruciaal zijn voor de opsporing en aanhouding van de verdachte(n). Niet spoedeisende informatie kunt u doorgeven via het algemene nummer 0900-8844 of Meld Misdaad anoniem 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren