Lekker stijldansen bij Dansschool De Rijk in Nieuwegein!

Ontsnap even aan de drukte van het dagelijkse leven en beleef samen een ontspannen avondje uit bij Dansschool De Rijk in Nieuwegein! De Dansschool is gevestigd in Zalencentrum ‘t Veerhuis aan de Nijemonde 4 in Nieuwgeein zuid.

Stijldansen is dé perfecte manier om samen te genieten, je zorgen even te vergeten en lekker te bewegen op muziek. ‘Wij geloven dat dansen niet alleen leuk is, maar ook goed is voor je gezondheid. Het verbetert je coördinatie, conditie en zelfvertrouwen. Bovendien is het een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen en te socialiseren. Bij ons leer je op een ontspannen en toegankelijke manier de basis van stijldansen, of je nu een beginner bent of de draad weer wilt oppakken’ aldus Marcel van Walsem.

Dansschool De Rijk verzorgt van maandag tot en met vrijdag stijldanslessen in Nieuwegein zuid. ‘Onze danszaal is voorzien van een grote dansvloer en optimaal airco systeem, en je kunt hier gratis parkeren. Voor, tijdens of na de lessen wordt je uitgenodigd om te genieten van de gezellige bar en het restaurant. Een drankje of hapje maakt jullie avondje helemaal compleet.’

Start nieuwe beginnerscursus
De nieuwe beginnerscursus start op maandag 23 september en donderdag 26 september 2024. Maar wil je  eerst ervaren of stijldansen iets voor jou is? Neem dan deel aan één van de proeflessen. Zo kun je in een ongedwongen sfeer kennismaken met de dansvloer, de professionele instructeurs en de gezellige sfeer van de dansschool.

Meld je aan voor één van de proeflessen en ervaar het plezier van stijldansen en de eigentijdse manier van lesgeven door Marcel die voor iedereen toegankelijk is. Wil je meer weten? Bezoek dan de website van Dansschool De Rijk en meld je daar aan voor een proefles.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk