Katern

Lekker spoken door de wijk Galecop

Op zaterdagavond 31 oktober aanstaande organiseren vier initiatieven van ‘Galecopperdroom’ een heuse ‘Galecopper Frightnight.’ Lekker spoken door de wijk. De vier initiatieven; Galecopperpark Sublime, Ponypark Galecop, Smaak & Stijl en I Love Galecop, willen hiermee een nieuw jaarlijks evenement op touw zetten voor jong en oud. De spooktocht wordt gehouden op de oude wielerbaan van Galecop. Deze wordt geheel afgesloten en veranderd in een waar Halloween spookverhaal.

Vanaf 19.00 kunnen kinderen (tot 15 jaar) meedoen met de spooktocht. Vanaf 19.30 uur gaan er groepjes kinderen de spooktocht lopen (dit is een ‘Trick or Treat’ tocht). De tocht duurt ongeveer 40 minuten. Vanaf 20.30 uur kunnen jongeren en volwassenen zich verzamelen bij restaurant Smaak & Stijl. Vanaf 21.00 uur gaan er groepjes de spooktocht lopen. De tocht duurt ongeveer 1 uur. Voor deze groep is er na de spooktocht een gezellige verrassing!

De kosten voor de spooktocht zijn voor de kinderroute 3 euro per persoon en voor de jongeren en volwassenen route 5 euro per persoon. Opgeven kan in groepjes van 5 tot 10 personen of individueel. Per kindergroepje moeten minimaal twee 18-plussers meelopen. Voor meer informatie en opgeven, kijk op de Facebookpagina van de organisatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk