Laatste TTVN team uit Bekerstrijd

In de 3e ronde (laatste 32 teams) ontving de TTVN 3 combinatie het sterke Rega 2 uit Nijkerk. Met een 10–6 overwinning voor de gasten werden de bekeraspiraties van TTVN de grond in geboord.

Achteraf kan men zeggen, dat TTVN een valse start maakte tegen dit team van Rega, want in een mum van tijd stonden John van Tuijl en de zijnen met 5-0 achter. Zelf verloor John de eerste set van de sterke 1e klasser Gerard van Dusschoten. Henny van Horssen verloor van Bert v.d. Kamp, Wim Kielen ging kansloos ten onder tegen John van Spengen en Marek Bednarczyk was de mindere tegen Michel v.d. Kamp.

Ook het dubbel van Tuijl / Bednarczyk verloor. Het eerste tegenpunt kwam van het dubbel Kielen / van Horssen in hun strijd tegen het Nijkerkse koppel van Spengen / Michel v.d. Kamp. Daarna werd het een meer gelijk opgaande strijd, want na een nederlaag van Henny van Horssen tegen Gerard van Dusschoten won John van Tuijl van Bert v.d. Kamp. Wim Kielen en Marek Bednarczyk dwongen een derde game af en moesten toen pas capituleren, maar vervolgens won Marek wel van Bert v.d. Kamp. Wim Kielen werd uitgeserveerd door Gerard van Dusschoten, maar John van Tuijl won zo waar van de landelijk 2e divisie speler John van Spengen en Henny van Horssen pakte het vijfde punt voor TTVN tegen Michel v.d. Kamp. Terwijl Wim Kielen een overwinning behaalde Bert v.d. Kamp, scoorde Gerard van Dusschoten het winnnende 10e punt voor de Nijkerkse combinatie tegen Marek Bednarczyk. TTVN was toch weer een ronde verder gekomen in de Bekercompetitie dan vorig jaar.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren