Kunstencentrum De Kom houdt open dag

Op zaterdag 24 mei en zondag 25 mei houden respectievelijk de afdeling muziek en de afdeling beeldende kunst van Kunstencentrum De Kom de jaarlijkse open dag.

Op zaterdag tussen 10.00 uur en 13.30 uur is er voor iedere belangstellende gelegenheid om kennis te maken met het les- en cursusaanbod van de muziekafdeling. In de foyer van De Kom kan men informatie krijgen van de docenten over de lessen, er liggen lesboeken ter inzage en het is mogelijk om een instrument uit te proberen. Ook is er een aantal open lessen. Voor de jonge kinderen vanaf 6 jaar, die nog geen instrumentkeuze hebben gemaakt, biedt de muziekafdeling weer de oriëntatieklas aan. Tijdens de open dag houdt de oriëntatieklas, die in 2002 is gestart, een presentatie. Speciaal voor jonge kinderen van 4 en 5 jaar begint in het komende seizoen de Suzuki methode dwarsfluit.

Op zondag houdt de afdeling beeldende kunst open dag in het schippersinternaat in Vreeswijk. Er is werk te zien van cursisten. Tevens zijn er docenten van de afdeling aanwezig om vragen te beantwoorden en om uitleg te geven over de diverse cursussen. De open dag in het schippersinternaat duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Het schippersinternaat bevindt zich op de Prins Clausstraat 40/46.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk