Kunst na Arbeid geeft concert

Op zaterdag 30 januari aanstaande zal Kunst na Arbeid (KnA) uit Vreeswijk een concert geven ten behoeve van mensen en instellingen die een keer in het zonnetje gezet mogen worden omdat zij iets bijzonders hebben gedaan of gewoon om wie ze zijn. Orkestleden en het publiek hebben personen of instellingen mogen nomineren. Uit die nominaties zijn er elf gekozen. KnA brengt tijdens dit concert 11 serenades.

Tijdens deze uitvoering, getiteld ‘Hommages’ krijgen zij een muzikaal eerbetoon, een hommage. Zo zijn er hommages gekozen voor een ziekenhuis, vrijwilligers, een stichting voor kinderhulp. Maar ook voor een lieve vader en zelfs voor een lang geleden, overleden vriend.

De muziek die daarbij hoort is als altijd weer veelzijdig en divers: Van Bløf tot Astor Piazzolla en van Queen tot Stef Bos. Een echte ‘feel good’ avond dus. Met veel, mooie en positieve verhalen en prachtige muziek van het orkest van KnA. Het idee voor deze avond is afkomstig van dirigent Hans Viezee. KnA ontving voor dit idee een subsidie van de Gemeente Nieuwegein.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Kaarten zijn te bestellen via e-mail info@kna-vreeswijk.info of per telefoon, nummer: 030 – 6063318. In de voorverkoop is de prijs € 7,50 en aan de zaal kosten de kaarten € 10,- per stuk.

Het concert vindt plaats In kerkelijk centrum de Rank aan de Lupinestraat 11 in Nieuwegein zuid. Aanvang 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren