Kruidige Dhal met linzen

Wekelijks hebben wij een lekker recept van Olga op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week maakt Olga heerlijke ‘Kruidige Dhal met linzen.’
Olga: ‘"Holi", het Hindoestaanse Nieuwjaars- en lentefeest dat op 20 maart wordt gevierd, vond ik een leuke aanleiding om eens een typisch Indiaas recept te maken. Dhal, een stoofschotel op basis van linzen of erwten, is zo’n typisch Indiaas gerecht. De kruiden en specerijen geven het raffinement. Het mosterdzaad laat je voor gebruik, als een soort popcorn, eerst poffen in de pan. ‘Klik hier om naar de rubriek ‘Koken met PEN’ te gaan en lees hoe je deze heerlijke ‘Dhal met linzen’ zelf kunt maken. Klik hier voor een overzicht van de recepten van de afgelopen tijd.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren