Kristie van der Vossen wint mountainbike

Kristie van der Vossen uit Culemborg heeft de mountainbike gewonnen, die donderdagavond werd verloot onder alle deelnemers aan de 39e Jeugdwielerronde van Nieuwegein en de 1e Kindersportweek. De mountainbike was beschikbaar gesteld door Het Banierhuis.

Beide evenementen vonden van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 augustus plaats op het wielerparcours Galecop. De Jeugdwielerronde bestond uit een proloog, drie criteria en de afvalrace. Bij de Kindersportweek stonden clinics en wedstrijden van steppen, skeeleren, atletiek en wielrennen op het programma. Verder vonden er twee dikkebandenraces plaats en was er woensdagavond een wielerwedstrijd voor vrouwen.

De organisatie is al druk bezig met plannen voor 2014 en wil graag in contact komen met sportverenigingen die tijdens de 2e Kindersportweek in de week van 25 tot en met 29 augustus 2014 activiteiten willen organiseren op het wielerparcours Galecop. Zij kunnen contact opnemen met Ernest Kroon, ekroon@ziggo.nl, 06-25532120 of Peter Bekkering, pkbekkering@gmail.com, 06-52315528.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk