Korte Cursus Koken op zijn Hollands

Het Multicultureel Vrouwenproject van de Stichting Welzijn organiseert dit najaar een korte Hollandse kookcursus, speciaal bedoeld voor allochtone vrouwen, niet-allochtone vrouwen zijn ook welkom.

Autochtone vrouwen geven dit keer een kijkje in eigen keuken, zodat in de cursus de authentieke Hollandse gerechten eens aan bod komen. Dat de Hollandse keuken zich niet beperkt tot boerenkool met worst, zal duidelijk worden. Hoe maak je nu bijvoorbeeld die bittere witlof op zijn Holllands klaar tot een smaakvol eigentijds gerecht? Wat zijn spekkies en kaantjes? Hoe bak je een boerenomelet of hoe zijn de spruitjes op z’n lekkerst?

Het zijn allemaal maar voorbeelden, want wat er echt op tafel komt te staan is ook dit keer weer een verrassing. De cursus bestaat uit 2 woensdagavonden van 18.00 uur tot ongeveer 20.30 uur en is op 19 en 26 november. De kosten zijn 10 euro voor twee avonden. De cursus wordt gehouden in Buurtcentrum Kerkveld aan het Kerkveld 63. Aanmelden en informatie: SWN, Lenie Winter, tel. 030 – 60 337 48.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren