Kook Challenge 50 jaar Nieuwegein

Dit jaar bestaat Nieuwegein 50 jaar. Om precies te zijn op 1 juli 2021. De Stadsmarketingpartners, zoals Theater De Kom, Down Under, Fort de Batterijen, SportID Nieuwegein, de gemeente Nieuwegein en Club Rhijnhuizenwerken, werken aan het op de kaart zetten van Nieuwegein. Maar ook de bewoners zijn actief met allerlei initiatieven. Zo zijn Esra, Keren en Nadia bezig met het opzetten van de Kook Challenge 50 jaar Nieuwegein. Hierbij wordt gezocht naar hét recept van Nieuwegein.

Deelnemen aan de Challenge kan door jouw authentieke recept via een verhaal, filmpje, vlog of op een andere creatieve wijze met te delen met de dames, waarin jij op jouw manier laat zien en vertelt in welke wijk je woont en hoe jouw Nieuwegeins recept tot stand is gekomen. Alle inwoners mogen meedoen; oud én jong!

Per wijk wordt één inzending genomineerd voor deelname aan de finale. Inwoners brengen hun stem digitaal uit op hun favoriete recept per wijk. In totaal strijden er 10 deelnemers mee om de Gouden Pollepel. De jury, bestaande uit onder andere burgemeester Frans Backhuijs, kiest uit de 10 genomineerden de winnaar. Deze ontvangt naast de trofee nog een leuke verrassing. Meedoen is simpel. Stuur jouw inzending naar nieuwegeinkookt@gmail.com en dan maar afwachten of jouw recept wordt uitgekozen voor de finale.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren