Kom kamperen op De Buurtcamping Fort Jutphaas!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. In het weekend van 16, 17 en 18 augustus wordt Het Forteiland in de wijk Rijnhuizen omgetoverd tot een buurtcamping! Drie dagen lang is het park rondom Fort Jutphaas een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Wil je komen chillen, bbq-en, workshops doen, muziek luisteren, of gewoon samen zijn met je buurtgenoten? Een heerlijk weekend in eigen buurt, inclusief maaltijden en tal van activiteiten? Reserveer dan via deze website! Zo weet je zeker dat we een plekje voor jouw tent vrijhouden!

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk