Kom er maar ‘ns om: ‘Energie-N maakt het leuker… én makkelijker!’

Drempelvrees, het is iets menselijks. Soms vind je het gewoon lastig om ergens op af te stappen. Of iets op te pakken wat toch al een tijdje op je agenda staat. Zoals bijvoorbeeld langs gaan bij de mensen van Energie-N. Natuurlijk weet jij al lang dat de Energie-N elke eerste zaterdag van de maand in de bibliotheek klaar staat om al je vragen over energiebesparing en verduurzamen van je woning te beantwoorden… toch?

Toch zijn er veel mensen die dat niet zo scherp in hun agenda hebben staan, of dan met hun kind op het voetbalveld staan, of het gewoon net een drempeltje te ver vinden. De vrijwilligers van Energie-N willen het juist graag mákkelijker maken. Om energie te besparen, de wereld een beetje groener te maken en intussen ook nog je energierekening te verlagen. Ken je die historische slogan van de belastingdienst nog: Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker? Energie-N doet het allebei! De adviezen van de vrijwilligers maken energie besparen heel makkelijk en het levert ook nog eens geld op.

Energiebakfiets komt naar je toe
‘Voor de Nieuwegeiners met drempelvrees, binnenkort komen we naar jullie toe! Op de bakfiets, wel zo makkelijk en groen. Niet zo een met drie kinderen voorin, maar een hele geavanceerde Energiebakfiets vol met slimme snufjes waardoor iedereen zin krijgt om direct aan te slag te gaan. Dus ben je stiekem best wel benieuwd naar de tips van die slimmerds van Energie-N? Ren dan niet voorbij als je ons ziet, maar maak even een praatje. Je zult er versteld van staan hoe leuk we zijn en hoe makkelijk je kunt besparen: ‘Hoe haal ik de meeste warmte uit mijn radiatoren? Kan ik mijn halogeen spots zomaar vervangen door led lampen? Zal ik mijn enkelglas vervangen door HR glas of kan ik beter meteen gaan voor trippel glas en dan ook de kozijnen vernieuwen? De subsidie is dan wel meteen veel hoger’. Zomaar een paar vragen die we krijgen. Alle vragen op het gebied van verwarming, elektriciteitsverbruik, isoleren, glas en ventileren kan je aan ons stellen. En waarschijnlijk hoor je nog wel iets wat je niet wist. Doe er je voordeel mee!’

De Energiebakfiets kan je tegenkomen op markten, in winkelcentra en op evenementen. Zodra de data bekend zijn worden deze gepubliceerd op de website van Energie-N.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk