Katern

Kom 19 juli proeven van het vernieuwde Stadshuis

Wat heeft het vernieuwde Stadshuis jou te bieden? Dat ontdek je op de afwisselende, leuke Proefdag op vrijdag 19 juli. Kom tussen 10.00 uur en 22.00 uur proeven van de sfeer en de activiteiten. En maak kennis met de samenwerkende organisaties en wat die samen voor jou kunnen betekenen. Loop gezellig binnen. De toegang is gratis.

Voor elk wat wils
Voor alle leeftijden is er wel een leuke activiteit. Van een schrijfworkshop met een bekende schrijver en genieten van muzikaal Nieuwegeins talent tot snoezelen met je baby. En van flamenco dansen en proeven van verschillende culturen tot het maken van boomwezens van LEGO. Of gewoon lekker chillen. Teveel om op te noemen.

Rondleidingen
Wil je alleen rondkijken in het Stadshuis? Sluit je dan aan bij een van de vele rondleidingen. Het verzamelpunt is bij de bar op de begane grond. Kijk voor het hele programma van de Proefdag op de website van Stadshuis Nieuwegein.

Samen in ons Stadshuis
De verbouwing van het Stadshuis is nog niet helemaal klaar. De tweede verdieping wordt nog verbouwd. Organisaties die je nu in het Stadshuis kunt vinden zijn: de Bibliotheek Nieuwegein, VrijwilligersHuis, Movactor, KunstGein, Burgerzaken, Geynwijs, Woonloket, Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) en het Utrechts Archief.

In december komt de Jeugdgezondheidszorg van GGD regio Utrecht naar het Stadshuis. In januari 2025 wordt samen met Nieuwegeiners de grote opening gevierd.

Meer weten?
Kijk dan op stadshuisnieuwegein.nl. Daar vind je informatie over de Proefdag van 19 juli en over de plekken in het Stadshuis. Of volg Stadshuis Nieuwegein op Facebook en Instagram.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk