Vis curry uit de oven met rijst. Voor dit gerecht voor 2 personen nodig:
2 flinke kabeljauw filets
2 punt paprika’s
2 sjalotten
2 bosuitjes
2 teentjes knoflook
200 gram gele curry pasta
150 gram volkoren rijst
sap van 1 limoen
2 spaanse pepers.
olijfolie
De paprika, bosui, sjalotten, knoflook en pepers grof snijden.
Olie in de pan verwarmen, niet te heet en knoflook en sjalotten fruiten, daarbij de paprika, bosui en pepers en afblussen met het sap van de limoen. De rijst koken volgens gebruiksaanwijzing, afgieten en apart zetten.
In een ingevette ovenschaal de kabeljauw leggen, en daarop de curry pasta stapelen. Daarover de paprikamix verdelen, en daarbovenop de rijst.
Oven voorverwarmen op 200 graden en 30 minuten garen.
Heerlijk met een frisse komkommersalade.
Bon appetit!
Voor recties of receptentips :kookgekker@gmail.com