Katern

‘Koken met PEN’

Wekelijks hebben wij een lekker recept van Eric op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week maakt Eric Dekker een heerlijke bloemkool-aardappeltaart Italiaanse stijl. Eric is onze kok voor de rubriek ‘Koken met PEN.’

Eric: ‘Wat je nodig hebt voor deze heerlijke taart staat op de site. Het deeg kun je met de hand maken of met een machine. Ik doe het altijd met de hand. Meng het gezeefde bloem met zout in een kom. Voeg de blokjes ijskoude boter toe en snijd de boter met 2 messen door de bloem tot de boter heel fijn verdeeld is. Roer er de eidooier door en 2-4 eet koude melk. Kneed het mengsel snel met een hand tot een samenhangend deeg.’

Klik hier om naar de rubriek ‘Koken met PEN’ te gaan en lees hoe je deze heerlijke bloemkool-aardappeltaart Italiaanse stijl zelf kunt maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk