Wekelijks hebben wij een lekker recept van Olga op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week maakt Olga heerlijke ‘Uiige kerriegehaktballen’ een soort van Hieper-de-piep-recept.
Olga: ‘Voor de hoofdredacteur, bij uitzondering, een recept met vlees! Cadeautje omdat hij vandaag, 14 maart 2013, 50 wordt, en precies 17 jaar geleden op deze dag opende Chriet Titulaer, de man van de toekomst, De Digitale Stad Nieuwegein in het Mercure Hotel aan de Poort van Nieuwegein. Dubbel feest dus. Het recept is natuurlijk alleen met biologisch vlees, anders zou hij het niet verantwoord vinden. Er gaat natuurlijk ook mosterd in dit recept voor deze nieuwe Abraham. Zelfs de titel van het recept is hem op het lijf geschreven. Hartelijk gefeliciteerd en geniet er maar van !’
Klik hier om naar de rubriek ‘Koken met PEN’ te gaan en lees hoe je deze heerlijke ‘Uiige kerriegehaktballen’ zelf kunt maken.