Koken in de Hospice Proxima te Nieuwegein, iets voor jou?

Proxima zoekt vrijwilligers die, voor de gasten (de zieken) in de Hospice in Nieuwegein, willen koken. Het gaat erom voor de gasten een eenvoudige doch smakelijke maaltijd te bereiden in een huiselijke sfeer. In de Hospice bieden vrijwilligers, samen met verpleegkundigen, zorg aan mensen in hun laatste levensfase. Er is oog voor alle betrokkenen: gasten hun naasten en zorgverleners. Proxima richt zich op een goede samenwerking tussen vrijwilligers en verpleegkundigen en werken met elkaar vanuit de eigen expertise.

In het vrijwillige kookteam zoeken zij een nieuwe vrijwilliger die eens in de twee weken voor de gasten in de Hospice zou willen koken. De kookdienst begint rond 16.30 uur en eindigt rond 18.00 uur. De kookvrijwilliger is op de hoogte van de wensen, doet de boodschappen en kookt voor de gasten en regelmatig voor een vriend of familielid.

Wat wordt gevraagd
Naast affiniteit met de doelgroep lekker kunnen koken en/of bakken. Het rustig kunnen werken in een soms dynamische omgeving. Het kunnen omgaan met kwetsbare mensen, met soms het verdriet van naasten. Ben je 1 keer per 2 weken en ongeveer 1 keer per 4 weken in een weekend beschikbaar? Reageer dan op deze vacature!

Wat wordt geboden
Het vrijwilligerswerk is afwisselend en uitdagend. Je ontmoet nieuwe mensen en doet ervaring op. Je ontvangt begeleiding van je collega koks voordat je zelfstandig aan de slag gaat. Ook daarna kun je de nodige ondersteuning verwachten van je collega koks en van de coördinatoren. Vrijwilligers ontvangen een reiskostenvergoeding voor het vervoer naar het Hospice dat gevestigd is in Nieuwegein. Ook zijn zij verzekerd tijdens hun werkzaamheden in de Hospice.

Heb je interesse?
Dan kun je direct reageren op deze vacature door contact op te nemen met Dineke Neeleman (06-10879890) of een e-mail te sturen naar d.neeleman@proxima-terminalezorg.nl.

Vanwege de grote vraag naar vrijwilligers zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen. Nieuwe mensen ontmoeten, ervaring opdoen, afwisseling en uitdaging. Een glimlach op het gezicht van de ander, een bedankje voor de gezelligheid, het gevoel dat je echt nodig bent. Meer weten? Bel 030-6050820. De organisatie is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:30 uur tot 15:00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk