Katern

Klokhuis/Pinocchio jubileum van Baten naar De Rijk

Het feest in het kader van het 25-jarig bestaan van buurtcentrum ’t Klokhuis en peuterspeelzaal Pinocchio dat op 16 november in De Baten en ’t Klokhuis zou worden gehouden gaat gewoon door. Dansschool De Rijk aan de Erfstede 10 in Nieuwegein is de reddende engel.

Zij boden spontaan hun zaalruimte aan voor de viering van het jubileum dat dreigde afgelast te worden door de verwoestende brand in De Baten. Voor de geplande gezinsmiddag op zondag 17 november is helaas geen alternatieve locatie gevonden. Het feest in De Rijk begint om 20.30 uur, de zaal gaat om 20.00 uur open.

Rond 21.00 uur is er een klein officieel gedeelte en daarna is het feesten. De muziek wordt verzorgd door de Juke Box Drive In Show met Rob de Keizer en er is een optreden van de Nieuwegeinse zanger Ronnie (van Bemmel). De avond is bestemd voor allen die nu en in het verleden te maken hadden met ’t Klokhuis, peuterspeelzaal Pinocchio, De Baten, personeel, vrijwilligers, noem maar op. De entree is gratis, de consumpties voor eigen rekening.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk