“Klaar om verliefd te worden op de smaken van Sicilië?”

Nieuwegein heeft er sinds enkele weken een nieuw restaurant bij: The Sicilian. Het bedrijf is gevestigd in het pand van HAPPA.NL aan de Kruyderlaan in Jutphaas. Inwoners van Nieuwegein en IJsselstein kunnen via HAPPA.NL bij meerdere foodspecialisten hun eten uitkiezen en gelijktijdig thuis laten bezorgen. Nu dus ook heerlijk Siciliaans!

The Sicilian brengt de rijke, zonovergoten smaken van Sicilië direct naar jouw deur. De Siciliaanse keuken wordt gezien als de rijkste en oudste eetcultuur van Italië. Bij The Sicilian draait alles om de liefde voor eten en de ervaring van authentieke Siciliaanse smaken. ‘Wij gebruiken uitsluitend de allerbeste ingrediënten. Niet alleen voor de toppings, maar ook voor het deeg. Onze pinsa, pizza’s en pasta worden met de hand gemaakt van onbewerkt meel met desem, wat meer smaak en diepgang geeft. Ons meel is rijk aan vitaminen, mineralen en vezels. We gebruiken geen meelverbeteraars. Onze pizza’s en Pinsa’s zijn dus niet alleen super lekker, maar ook nog eens gezond’ aldus Marcel en Salvatore van The Sicilian.

Op de foto links Salvatore en rechts Marcel van The Sicilian

Over HAPPA.NL
Een eten bestelsite waarbij het draait om de keuze van jou (jullie) favoriete gerecht(-en). Onder het HAPPA-label werken meerdere foodspecialisten samen vanaf 1 locatie in hun eigen keukenunit. Hierdoor kun je heerlijke, authentieke gerechten uit bijvoorbeeld twee keukens (bijvoorbeeld Koreaans en Japans) combineren in 1 bestelling. Deze bestelling wordt door de eigen HAPPA-bezorgers goed en op tijd bezorgd bij jou thuis of op het werk.

Vanaf heden bezorgd HAPPA.NL niet alleen in Nieuwegein, maar ook in IJsselstein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren