Kinderspelmiddag met Clown Ronald McDonald

In winkelcentrum De Batau wordt op zaterdag 11 september van 12.00 tot 16.00 uur, ter ere van haar 20-jarig bestaan, een kinderspelmiddag gehouden voor kinderen tot en met twaalf jaar. De kinderen kunnen een spannend spellenparcours afleggen, waarna ze allemaal een kleine attentie ontvangen. Eetcafé De Vuurtoren plaatst een groot luchtkussen waarop de kinderen zich kunnen uitleven. Ook Dierenpark Amersfoort zal met een stand aanwezig zijn, waar de kinderen zich onder andere kunnen laten schminken. De Kynologievereniging geeft demonstraties met honden, het MEC is met een kraam aanwezig evenals het Wereld Natuur Fonds en het IVN.

Verder doet het winkelcentrum mee aan de landelijke campagne Nederland Schoon en het project Wenswijk waarbij kinderen bij Buurthuis Kerkveld en Bouwspeeltuin Bouwgein, in samenwerking met de gemeente, in hun eigen wijk actie gaan voeren tegen het zwerfvuil. Op 11 september kunnen kinderen bij de kraam van Bouwgein kunstwerkjes knutselen met afval.

Van 13.30 tot 14.15 treedt de bekende clown Ronald McDonald op met ‘De opruimshow’. Ronald McDonald is de clown en kindervriend van McDonald’s. Hij verzorgt optredens op scholen, ziekenhuizen en in McDonald’s restaurants. Tijdens zijn optreden op het Muntplein geeft Ronald op speelse wijze voorlichting over zwerfafval. Via grappige trucs houdt hij de kinderen tot op het laatste moment in spanning en betrekt hij ze actief bij zijn optreden.

Tot en met 10 september kunnen kinderen tot en met twaalf jaar meedoen aan een kleur- en tekenwedstrijd waarbij zij een gratis jaarabonnement voor dierenpark Amersfoort kunnen winnen of een fotocamera. De kleurplaten zijn verkrijgbaar bij een aantal winkeliers. Na het optreden van de clown worden de prijswinnaars van de kleur- en tekenwedstrijd bekend gemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk