KIKA actie van SV Geinoord een groot succes

Afgelopen zaterdag stond voor het Nieuwegeinse SV Geinoord in het teken van de steun die de voetbalclub aan KIKA geeft. De aanvoerder van Geinoord 1 speelde namelijk met een KIKA band om, achter het doel en bij de ingang hingen KIKA spandoeken en Geinoord D1 jeugdspelers gingen supporters langs met een KIKA collectebus.

Dit alles is het gevolg van een succesvolle actie die Geinoord D1 recent is gestart en die in korte tijd veel navolging heeft gekregen. Een eerste stap was het dragen van een aanvoerdersband met het logo van KIKA door Geinoord D1. Sport Creations, het bedrijf waar de band besteld werd, vond dit zo’n goed idee dat het tien euro vraagt voor de banden aan andere (Geinoord) teams en de helft daarvan doneert aan de betrouwbare stichting die zo’n goed werk doet voor kinderen met kanker.

Binnen Geinoord kwam al snel navolging, alle selectieteams, zestien stuks, bestelden de band inmiddels. Ook de niet-selectieteams en zelfs een aantal tegenstanders melden zich inmiddels.

KIKA denkt na de bijzondere zaterdagmiddag aan uitbreiding van het aanvoersband idee. Want er werd bij Geinoord prachtig gescoord, voor een heel goed doel. (Klik op het videcameraatje hieronder voor een impressie)

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren