Katern

Kick-off Fit voetbal

Na het succesvolle voorbeeld bij voetbalvereniging JSV in Galecop gaat, vanaf 21 maart, in Nieuwegein-Zuid ook Fit voetbal voor 55+ van start. Met een kick off event, waar onder andere de FC Utrecht Oldstars en selectie spelers aanwezig zijn, maakt u kennis met Fitvoetbal en andere 55+ activiteiten.

Sport ID Nieuwegein organiseert nu ook in samenwerking met voetbalvereniging s.v. Geinoord Nieuwegein Fit Voetbal gericht op mensen vanaf 55 jaar. Bij Fit Voetbal wordt gevoetbald op een kleiner speelveld, kleinere doelen en mag alleen gelopen worden tijdens het spel. Plezier en gezelligheid bij deze activiteit staat voorop, voor en na het sporten is voldoende tijd om onder het genot van een kop koffie of thee het (sport)nieuws van het weekend door te nemen.

Ton Bothoff, directeur/bestuurder NV Sportinrichtingen: “Met de uitbreiding van het Fit voetbal in Nieuwegein, wordt zichtbaar dat de vraag naar nieuwe beweegactiviteiten voor de doelgroep 55+ aanwezig is. Het is goed om te zien dat de buurtsportcoach als verbinder lokale organisaties zoals sportverenigingen weet te enthousiasmeren voor deze nieuwe beweegactiviteiten. Op deze manier krijgen we met elkaar Nieuwegein aan het bewegen en dragen we bij aan de positieve gezondheid van de inwoners van Nieuwegein.”

Op maandag 21 maart om 09.30 uur zal de kick-off van Fit Voetbal plaatsen vinden bij voetbalvereniging s.v. Geinoord Nieuwegein. Na een feestelijk aftrap van het programma vindt van 10.15 tot 11.15 uur een demo training van Fit voetbal plaats verzorgd door een trainer van FC Utrecht. Naast de kick-off van Fit voetbal is deze ochtend ook de mogelijkheid om kennis te maken met het overige 55+ sport & beweegaanbod. Aan alle activiteiten deze ochtend kunt u vrijblijvend deelnemen en zitten geen kosten aan verbonden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk