Katsudo Kenpo-ers succesvol op WK

Zaterdag 25 juli vond in Ierland het WK Kenpo Karate plaats. Onder de deelnemers 13 leden van Katsudo Kenpo uit Nieuwegein. Zij keerden terug uit Dublin met 24 medailles.

Esther Sharon Rozengarden debuteerde dit toernooi en behaalde meteen in zowel het sparren als de zelfverdediging een eerste plaats. Ook Mika van Galen acteerde voor het eerst op een buitenlands podium en behaalde in zijn divisie de hoogste plek en kreeg goud.

Zijn broer Damian was er al eerder bij, maar behaalde nu wel voor het eerst de hoogste plaats op het erepodium. Michael Ray Rozengarden wist zich, na eerder succes op de WK’s in Madrid (2011) en Utrecht (2012) op het hoogste podium te handhaven door bij zijn derde WK deelname wederom zijn onderdeel te winnen.

Bij de jeugd in de divisie ‘creatieve kata’ behaalde Ryan Lansink goud en Evert Roneel deed dit bij de volwassenen. Ook de instructeurs lieten zich van de goede kant zien. Agaath Wartena eindigde als eerste vrouw in de hoogste divisie zelfverdediging (derde dan en hoger) op een derde plaats en Marcel de Jong prolongeerde zijn wereldtitel van vorig jaar in de wapenkata, waarmee zijn 10e wereldtitel een feit was.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren