Kandidaten aanmelden Nieuwegein Awards

Op 13 februari wordt Nieuwegein Awards 2016 gehouden in Sport- en Evenementencomplex Merwestein in Nieuwegein. Kandidaten voor de awards kunnen vanaf 15 november a.s. aangemeld worden via de formulieren op de website van Nieuwegein Awards.

U kunt kandidaten aanmelden in de categorieën Evenement, Kunst & Cultuur, Ondernemer/Onderneming, Vrijwilligersorganisatie, Vrijwilliger (voorheen Sportvrijwilliger), Duurzaamheid (voorheen Fairtrade), Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg. Het gaat hierbij om de prestaties over de periode 1 december 2014 tot en met 30 november 2015. De nominaties voor de categorieën Nieuwegeiner en Politicus van 2015 worden via een onafhankelijke jury op een andere wijze bepaald.

Meld uw kandidaten aan in de periode 15 november tot 15 december 2015 via de aanmeldingsformulieren op de website van Nieuwegein Awards. Daar vindt u ook de criteria waaraan de aanmelding van uw kandidaten moet voldoen. Bij de aanmelding wordt u om een digitale foto van de kandidaat of kandidaten gevraagd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk