JSV Zondag wint eerste bekerwedstrijd

Afgelopen woensdagavond stond de eerste bekerwedstrijd van het seizoen op het programma. De Nieuwegeiners moesten op bezoek bij de Amsterdamse (Diemond) 5e-klasser sv Geinburgia. Na ongeveer 20 minuten spelen kwam JSV op een knullige 1-0 achterstand. De bal werd ‘per ongeluk’ binnengelopen door een Geinburgia spits, die goed doorgelopen was op een iets te korte terugspeelpass. 1-0.

Nadat Geinburgia met 10 man was komen te spelen door een rode kaart was het de 21-jarige Steven Klompenhouwer die een voorzet vanaf rechts van Eric van Oostveen goed binnenliep. 1-1. Na de rust was het JSV dat de klok sloeg. De jonge ploeg kwam op voorsprong door opnieuw Steven Klompenhouwer, die met een diagonaal schot de verre hoek vond. 1-2.

Daarna drukte JSV door en werd het dankzij een mooi doelpunt van Glenn Brouwer 1-3. JSV zakte ietsje terug en kreeg door een verdedigingsfout de 2-3 te verwerken. Men wist daarna opnieuw orde op zaken te stellen. Na een goede actie over rechts van Fabian Roest was het Glenn Brouwer die zijn tweede van de wedstrijd mocht aantekenen. 2-4.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren