Katern

JSV te laat wakker: 3-1 voor PVCV

De wedstrijd van het eerste team van JSV tegen PVCV werd afgelopen zaterdag er een met twee gezichten. Een flitsende eerste helft van PVCV dat met snelle aanvallen JSV te kijk zette, en een tweede helft waarin JSV zich goed herstelde, maar niet goed genoeg om het resultaat nog te veranderen. De ploeg uit Nieuwegein veloor met 3-1 van PVCV.

JSV tegen PCVC

En daarmee is de nacompetitie helemaal zeker (als het dat nog niet was). Daarbij is het wel zaak zo hoog mogelijk te eindigen, want dat geeft weer voordeel in de tegenstanders waar je mee te maken gaat krijgen in de verdere competitie. En dat is bij lijfsbehoud niet geheel onbelangrijk. Dus zaak om uit de twee laatste wedstrijden zoveel mogelijk punten te halen en niet ingehaald te worden door Nita. Nita won dit weekend overigens verdienstelijk van Lopik, maar of ze daar in Nieuwer ter Aa nu echt blij van worden, is maar de vraag, nu 3/4e van het huidige elftal daar gaat stoppen.

Nog twee weken puzzelen, en ondertussen ook werken aan het elftal van komend seizoen. Aankomend weekend de thuiswedstrijd tegen IJFC dat het afgelopen week verloor van Delta, waarna het team uit Nieuwegein de reguliere competitie zal afsluiten met een uitwedstrijd tegen datzelfde Delta, en de nacompetitie kan beginnen.

‘We zien jullie de komende weken graag, en kunnen de steun hard gebruiken’ aldus JSV. Komend weekend worden de kampioenen in de jeugd bij JSV in de rust van de wedstrijd gehuldigd, en sluiten we de dag af met een feestje. Komen jullie ook?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!