JSV Meiden en dames zorgen voor veel succes

Het gebeurt niet ieder weekend dat drie meidenploegen een kampioenschap in de wacht slepen. Afgelopen zaterdag echter wel: drie pupillenteams zorgden voor dit ongekende hoogtepunt. De MD1 haalde dankzij een 3-0 overwinning op DVSU een titel binnen die al een poosje in de lucht hing.

De ME1 was vooraf wat minder zeker van haar zaak dan de D-meiden. Na een zenuwslepende ontmoeting met concurrent Hercules bleek de remise (2-2) gelukkig te volstaan om de bezoekers uit Utrecht op doelsaldo voor te blijven. De heldinnen werden getrakteerd op een prachtige beker.

De MF1 werden afgelopen zaterdag in twee limousines gepropt. Waar de ploeg naar toe ging is uw verslaggever niet bekend, maar dat het iets te maken had met de zege op de jongens van Brederodes (7-2) was wel duidelijk. Die bracht het jongste meidenteam namelijk de voorjaarstitel!

De meidenafdeling grossiert de laatste weken in successen. De MB1 hees al eerste de kampioensvlag, het eerste zaterdagelftal plaatste zich voor de nacompetitie om promotie naar de landelijke eerste klasse, het tweede zaterdagelftal bereikte de KNVB-bekerfinale en de MD2, de MC1 en de zondagdames zorgden voor ereplaatsen (laatste acht, tweede plek) in respectievelijk de districtsbeker en de competitie.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren