JSV E1 gesponsord door PEN

De Digitale Stad Nieuwegein sponsort enkele voetbal teams, waaronder het E1 elftal van JSV. Deze week moesten zij tegen de nummer 2 spelen van de competitie, De Meern. Al om 08.45 uur was de aftrap, wat voor de meeste nog erg vroeg was en dat bleek ook wel uit de stand na 10 minuten. De Meern stond toen al op 2-0 waarna JSV wakker werd om de achterstand in te halen. Vanaf die tijd werd er goed overgespeeld en waren ze meer op de helft van de tegenstander te vinden die door een snelle bal op 3-0 kwamen. Dat kon JSV niet over zijn kant laten gaan, dus oefende ze met zijn allen nog meer druk op de goal van De Meern uit.

Al snel daarna kwam een doelpunt van Davy Wouters en vlak daarna een doelpunt van Lex Kroon dus het was 3-2 en alles weer mogelijk.

Na de rust ging het JSV E1 elftal er weer volop tegenaan, maar helaas viel er weer een tegendoelpunt, het werd 4-2. Maar door de positieve wil om te winnen, en er weer voor gaan, werd het weer 4-3 door een schot van Lex Kroon dat via de tegenstander het doel in ging.

Dezelfde Lex mag half december samen met Dennis Tolenaar een oefenwedstrijd bij FC Utrecht meespelen. Iedereen ging voor de gelijkmaker maar helaas scoorde De Meern 5-3. Dit was ook gelijk de eindstand en ging het team van JSV, ondanks het goede voetbal met nul punten naar huis.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren